Kokous- ja juhlatilat

Harjun hovi / Harjun oppimiskeskus

Harjussa järjestetään kokouksia, koulutuksia, hääjuhlia, pikkujouluja, syntymäpäiviä, rippijuhlia, ristiäisiä, saunailtoja, teemajuhlia, konsertteja, polttareita, tyhy-päiviä, kesäleirejä sekä leirikouluja. Kesäaikaan Harjun kartanomiljöön puistoalueet soveltuvat mainiosti suurten tapahtumien järjestämiseen.

Harjun Hovin ruoka-, juhla- ja kokouspalveluista vastaa Ravintola Aura. Arkisin Ravintola Auran ruokalassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä. Viikonloppuisin ja iltaisin Ravintola Aura on avoinna tilauksesta. Ravintola Aurassa on 100 asiakaspaikkaa.

Harjun Hovin päärakennus on mainio paikka järjestää kokouksia, koulutuksia sekä juhlia. Ravintola Aurasta voi tilata räätälöidyt menut niin pieniin kuin suuriinkiin tilaisuuksiin. Harjun Hovin päärakennuksessa on yhteensä noin 100 asiakaspaikkaa.

Kesäaikaan Harjussa toimii Kesäkahvila Kiessi, jossa tarjolla on suussasulavia leivonnaisia ja suolaisia herkkuja. Kesäkahvila Kiessissä on 80 asiakaspaikkaa.

Kiessin Vintti on maalaisromanttinen juhlatila, joka sijaitsee vanhan kalustovajan yläkerrassa. Tilaan mahtuu noin 100 henkilöä ruokailemaan ja juhlimaan. Tilassa ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin.

Luokkarakennuksen liikuntasalin 198 hengen auditorio nykyaikaisine av-laitteineen tarjoaa hyvät tilat isommillekin kokouksille ja seminaareille. Ilman aukaistavaa auditoriota tilaa voidaan käyttää normaalin liikuntasalin ja juhlasalin tavoin. Pöytiä ja tuoleja löytyy 200 hengelle.

Tapahtuma-alueella Vahtivuorella 15-metrinen kallioseinä muodostaa näyttävän taustan esiintymisareenalle. Alueelle on rakennettu myös katsomot ja luontokeittiö, sähköt, pysäköintiä ja valaistusta.

Suomenlahden rannalla, noin kolmen kilometrin päässä Harjusta, sijaitsee Rantaharju. Merelliset kokous- ja saunatilat sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen kokoukselle ja illanvietolle. Rantaharjussa on tilava 100m² takkatupa, tupakeittiö, rantasauna, puku- ja pesuhuone sekä inva-wc. Takkatuvan pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 50 henkilöä.

Viipurintie 50, Ravijoki
Puhelin: 044 739 4040
ravintola (a) harjunopk.fi
kotisivut

Virolahden Bunkkerimuseo

Avara ja valoisa sali soveltuu hyvin kokous-, juhla- tai tapahtumakäyttöön. Kahvilaan mahtuu 50 henkilöä, lisäksi on kaunis ulkoterassi. Käytettävissä on AV-laitteet sekä moderni jakelukeittiö. Vuokrauksen yhteydessä on myös mahdollista varata opaspalvelu näyttelyyn tutustumista varten. Tila soveltuu myös esim. taidenäyttelyn järjestämiseen.

Tilavuokrat alk. 20 € / h (sis. alv 24 %), vuokraan sisältyy kokoustekniikan käyttö. Tilauksesta myös ruoka- ja kahvipalvelut.

Vaalimaantie 1318, Ala-Pihlaja
Puhelin: 040 710 7339
bunkkerimuseo (a) virolahti.fi
lisätietoa

Rajasali

Rajasali on monitoimitila jopa sadalle henkilölle. Tila soveltuu juhliin, kokouksiin, koulutuksiin, näyttelyihin jne. Juhlasalin kalusteet ovat käyttäjän vapaasti muunneltavissa. Tilassa on AV-tekniikka sekä moderni keittiö kalusteineen. Rajasaliin on liikuntaesteistenkin helppo tulla.

Itätie 1, Virojoki
Puhelin: 050 3892 125 (Virolahden kunta, vapaa-aikapalvelupäällikkö)
sari.rasi (a) virolahti.fi

Lypsyniemen leirikeskus

Vuonna 1998 uusittu, Suomenlahden rannalla sijaitseva leirikeskus tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisille leireille, kursseille ja kokouksille. Seurakunnan oman toiminnan lisäksi Lypsyniemeä vuokrataan ulkopuolisille käyttäjille.

Vuodepaikat: 9 kpl 4 hh, 2 kpl 2 hh, vuodepaikkoja yhteensä 40. Kokoustilat: 1 kpl 60 hengelle. Kesäkäytössä on rantasauna ja takkahuone sekä vanha päärakennus, jossa on keittiö, 2 huonetta ja ruokasali.

Lypsyniementie 41, Virolahti
Puhelin: 040 537 9698 (seurakuntatoimisto to ja pe klo 9-12)
kotisivut