Leirintäalueet
&
Telttailu

Vaalimaa Camping

Jo 50 vuotta palvellut, viihtyisä ja rauhallinen, erityisesti karavaanareiden suosima leirintäalue Vaalimaalla. Ympäri vuoden käytössä olevia mökkejä, jonka lisäksi mökkejä, jotka ovat käytössä touko-syyskuussa. Sähköllisiä matkailuajoneuvopaikkoja on alueella 30 ja telttapaikkoja löytyy eri puolilta aluetta.

Alueella on nostalginen kioski, josta saa kahvin ja jäätelön lisäksi pientä purtavaa. Ulkoleikkipaikka lapsille, keitto- ja grillikatos, tiskipaikat, pesukone pyykinpesuun (lisämaksullinen) sekä kaksi tilaussaunaa. Uimaranta on matala, hiekkapohjainen ja soveltuu hyvin myös lapsille.

Avoinna ympäri vuoden.

Hämeenkyläntie 153, Virolahti
Puhelin: 044 357 1451
toimisto (a) vaalimaacamping.fi
kotisivut

Hurpun Tila

Hurpunlahden suojaisalla rannalla 1970-luvulla perustettu leirintäalue, jolta löytyy 35 sähköistettyä vaunupaikkaa. Lisäksi leirintämökkejä, aittoja ja telttapaikkoja.

Alueella on keittokatos, jossa ruuanlaitto- ja tiskausmahdollisuus. Käytössä on myös kaksi grillikatosta, joista toisen yhteydessä kalansavustusuuni. Ranta on matala ja hiekkapohjainen, joten se on turvallinen myös lapsille.

Avoinna toukokuun alusta elokuun loppuun. Kausipaikkoja ympäri vuoden.

Huom! Arktisen syysmuuton aikana matkaparkki käytössä! Hinta 15 eur/vrk, sis. vessat, kemssan tyhjennyksen ja valosähkön. Maksu Mobilepayllä. 

Hurpuntie 362A, Virolahti
Puhelin: 040 701 8056
varaukset (a) hurpuntila.fi
kotisivut

Klamilan Sataman matkaparkki

Matkaparkki.com on mobiilisovellus, jonka kautta matkailija voi etsiä, varata sekä maksaa itselleen luvallisen ja turvallisen yöpaikan. Klamilan satamassa on viihtyisä ja rauhallinen matkaparkki karavaanareille. Yön hintaan sisältyy sähkö, vesipiste ja kemiallisen WC:n tyhjennys. Varaukset ja maksut suoritetaan mobiilisovelluksen kautta (katso lisätietoa kotisivuilta).

Satama toimii nykyisin myös monipuolisten tapahtumien areenana, ajanvietto- ja harrastustukikohtana sekä kesäasukkaiden ja kyläläisten kohtaamispaikkana. Sataman ympäristöstä löytyy pururata, frisbeegolf-rata sekä uimaranta. Kesäaikaan kävijöitä palvelee veneilijöiden kioski, sekä viihtyisä kesäravintola Bistro & Bar Potkuri.

Kalasatamantie 153, 49860 Virolahti (Klamila)
kotisivut

Virolahden Bunkkerimuseo

Salpapolun taukopaikka Virolahden Bunkkerimuseon ulkoalueella. Parkkipaikka, grillikatos, telttailumahdollisuus, invakäymälä, vesipiste. Museon aukioloaikoina suihkumahdollisuus ja kahvilapalvelut.

Puhelin: 040 710 7339
bunkkerimuseo (a) virolahti.fi
kotisivut

Vahtivuoren laavu – Salpapolku

Salpapolun taukopaikka, jossa grillipaikka, telttailumahdollisuus, tulentekopaikka ja käymälä. Majoituslaavu noin 200 metrin päässä grillipaikalta, käänny Korsu 17 -kyltin kohdalta. 

N6712015, E530079

Matsun taukopaikka – Salpapolku

Salpapolun taukopaikka, jossa grillikatos, telttailumahdollisuus, käymälä.

N6714348, E532810 

Salpaparkki – Salpapolku

Salpapolun taukopaikka, jossa grillikatos.

Pyyhinlampi – Salpapolku

Salpapolun taukopaikka, jossa parkkipaikka, telttailumahdollisuus, tulentekopaikka, käymälä, uimapaikka.

N6723866, E532960