Huoneisto- ja kausimajoitus

Harjun hovi / Harjun oppimiskeskus

Historiallisen kauniissa Harjun oppimiskeskuksen kartanomiljöössä sijaitsevia vapaana olevia opiskelija-asuntoja vuokrataan majoituskäyttöön. Majoitustiloja on monissa erilaisissa historiallisissa rakennuksissa. Talviaikana majoitusta on rajoitetusti, mutta kesäaikana vuodepaikkoja on lähes 200.

Huoneet ovat kahden hengen huoneita. Osassa huoneita on omat suihkut ja wc:t, osassa wc jaetaan viereisen huoneen kanssa ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä. Majoitustiloissa on yhteiset oleskelutilat.

Huoneistoissa on yhteiset keittiöt, oleskelutilat ja peseytymistilat. Jokaisessa huoneis­tossa on televisio, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni.

Ravijoki
Puhelin: 044 739 4040 (Ravintola Aura)
ravintola@harjunopk.fi
kotisivut

Kummisedän Majatalo

Kummisedän majatalo loistavalla sijainnilla Virojoen ja Vaalimaan välillä vanhan päätien varrella. Omakotitalon päädyssä omalla sisäänkäynnillä viihtyisä yksiö, jossa hyvin varusteltu keittiönurkkaus ja tilava wc/pesuhuone pyykinpesukoneella.  Yhteiskäytössä tilava saunaosasto. Hyvät pysäköintitilat. Aamiaismahdollisuus etukäteisvarauksesta.

Huuhonmäentie 6, Virojoki
Puhelin: 044 279 8866
don (a) doncosone.com
kohde airB&B:n sivuilla

Kotimajoitusta Pyterlahden hovissa

Historiallisessa Pyterlahden hovissa on tarjolla kotimajoitusta touko-syyskuun aikana.

  • Huonehinta 50 eur/yö/huone
  • 2 x 2 hh, 1 x 4 hh
  • Kahdessa huoneessa kahvinkeitin, mikro ja leivänpaahdin.
  • Wc:t ja suihku yhteiskäytössä
  • Ruoka ja aamupala ja kahvi itse valmistettava
  • Majoittujien käytössä keittiö, ruokailuhuone, olohuone (sali), ”kirjasto” ja musiikkihuone.
  • Kirpputori avoinna päivittäin.

Museotie 169, Pyterlahti
Varaukset puhelimitse: 045 616 5121 / Jorma Hemmi

M/aux Vivan – Arktika-päivät

Tilausristeilyaluksena toimiva alkuperäinen perinnepurjealus M/aux Vivan toimii myös majoitustilana!

Aluksella on majoitustilaa noin 25-30 hengelle. Majoitushinta (vahvistamatta keväälle 2024) sisältää kevyen aamupalan ja iltasaunan. Omat pyyhkeet mukaan!

Yöpyjien on huomioitava iltaristeilyjen aikataulut, jolloin majoitustilat ovat käytössä vasta risteilyjen saavuttua maihin noin klo 22. Vivan tekee Arktikan aikaa myös joitakin charter-risteilyjä, jolloin majoitusmahdollisuutta ei ole.

Seppo Vanhanen
040 768 8867
sepevanhanen.vivan (a) elisanet.fi

www.vivanyhdistys.com

 

Majoitus kahdelle Hämeenkylässä

Majoitusmahdollisuus kahdelle lämpimässä ulkorakennuksessa Hämeenkylän perukoilla, meren rannassa. 60eur/yö/2 hlö, sis. kahvin, kotiruoan ja saunan.

Louhimotie 35, Hämeenkylä
044 077 1020/Lasse Knutas, lasse.knutas (a) gmail.com

Klamilan Vedon Hiihtomaja

Hiihtomaja sopii kokous-, juhla- tai muuksi aktiviteettitilaksi. Myös majoitustilaa löytyy 2-10:lle hengelle.  Hiihtomaja sijaitsee meren rannassa, Klamilan venesataman läheisyydessä. Keittiö (liesi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi), juhlasali, 2 wc:tä, suihku. Yöpyessä omat liinavaatteet mukaan.

Hiihtomaja on vuokrattavissa huhtikuulta lokakuulle, talvellakin onnistuu riittävän ajoissa varattuna, tila on kylmillään.

Satamatie 81, 49860 Klamila (Hiihtomaja)
klamilanveto (a) gmail.com

 

Pallokorsu Virolahden Bunkkerimuseolla

Olisiko sinusta kokeilemaan jotain ihan uutta ja ainutlaatuista? Uskaltaisitko viettää yösi pallokorsussa, reilun puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä?

Varustaudu omalla, lämpöisellä makuupussilla sekä retkipatjalla ja aisti korsun tuoma turva! Nyt tähän on mahdollisuus Virolahden Bunkkerimuseon piha-alueella sijaitsevassa pallokorsussa. Yöpymismahdollisuus on tarkoitettu niin Salpapolun vaeltajille kuin elämyksestä kiinnostuneille.

Vaalimaantie 1318, Ala-Pihlaja
Puhelin: 040 710 7339
bunkkerimuseo (a) virolahti.fi
kotisivut