Yövy pallokorsussa

Olisiko sinusta kokeilemaan jotain ihan uutta ja ainutlaatuista? Uskaltaisitko viettää yösi pallokorsussa, reilun puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä?

Varustaudu omalla, lämpöisellä makuupussilla sekä retkipatjalla ja aisti korsun tuoma turva! Nyt tähän on mahdollisuus Virolahden Bunkkerimuseon piha-alueella sijaitsevassa pallokorsussa. Yöpymismahdollisuus on tarkoitettu niin Salpapolun vaeltajille kuin elämyksestä kiinnostuneille.

Varustetaso
Pallokorsussa on puulaveri, johon mahtuu yöpymään kolmesta neljään henkeä. Korsussa ei tällä hetkellä ole lämmitystä tai sähköistystä. Valonlähteenä toimivat kaksi led-myrskylyhtyä. Bunkkerimuseon sosiaalitilat (suihku, wc, jääkaappi, vesipiste, sähköhella) ovat yöpyjien käytössä. Yöpyjät saavat lähempänä varausaikaa tekstiviestillä koodin oven lukkokaappiin. Salpapolkuun kuuluva grillikatos on noin 200 metrin päässä. Sieltä löytyy tulisija, pöytiä, penkkejä, ulko-wc sekä polttopuuliiteri. Myös ne ovat yöpyjien vapaassa käytössä. 

Hinnasto
Pallokorsussa yöpyminen klo 18 – 10 välisenä aikana 25 €/yö.

HUOM! Meiltä voi ostaa myös lahjakortin pallokorsuyöpymiseen – kysy lisää! 

Varaaminen
Sähköpostitse bunkkerimuseo@virolahti.fi tai puhelimitse 040 710 7339/Bunkkerimuseo 

Huomioithan, että talvikaudella museomme on suljettu ja henkilökunta on rajoitetusti paikalla, joten suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse.

Kuva: Joonas Linkola