Ryhmille ja juhliin

Harjun oppimiskeskus / Harjun hovi

• Ryhmäruokailut • Tilausravintola • Juhlatilat

Harjun oppimiskeskuksen kaikille avoin opiskelijaruokala Ravijoella. Arkisin Ravintola Aura tarjoaa opiskelijoille aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Aura tarjoaa myös ryhmäruokailuja ja tilausravintolapalveluja Harjun oppimiskeskuksen eri asiakastiloissa.

Ravintola Aura
tarjoaa kattavat ruoka-, juhla- ja kokouspalvelut erilaisiin tilaisuuksiin. Arkisin Ravintola Auran ruokalassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä. Viikonloppuisin ja iltaisin Ravintola Aura on avoinna tilauksesta. Ravintola Aurassa on 100 asiakaspaikkaa ja pieni kabinettitila.

Kesäkahvila Kiessi
tarjoaa virkistystä kesän helteisiin vanhan viljamakasiinin tunnelmallisessa ympäristössä. Kesäkahvila Kiessissä on sisätiloissa noin 80 asiakaspaikkaa sekä aurinkoterassi, joten se sopii mainiosti myös matkailijaryhmille sekä erilaisten kokousten ja yksityistilaisuuksien pitopaikaksi. A-oikeudet.

Harjun Hovi
on mainio paikka järjestää kokouksia, koulutuksia sekä juhlia. Vanha päärakennus on rakennettu vuonna 1816 ja siellä on yhteensä noin 100 asiakaspaikkaa.

Kiessin Vintti
on maalaisromanttinen juhlatila, joka sopii täydellisesti esimerkiksi hääjuhliin! Kiessin vintti sijaitsee vanhan navettarakennuksen yläkerrassa ja sinne mahtuu noin 100 henkilöä ruokailemaan ja juhlimaan. Harjusta löytyy kaikki juhliin tarvittava kuten pöydät, tuolit, pöytäliinat, astiat ja pitopalvelu. Tilassa ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin. Mahdollisuus laajentaa juhlatilaa pystyttämällä juhlateltta Kiessin vintin viereen.

Viipurintie 54 (Harjun oppimiskeskus), Ravijoki
Puhelin: 044 739 4040 (ma-to klo 7.00-17.30, pe klo 7.00-13.00)
ravintola (a) harjunopk.fi
kotisivut

Olkihattu / Juuret Oy

• Tilausravintola • Catering • Juhlatilat

Olkihattu toimii tilausperiaatteella niin pienissä, kuin isommissakin juhlissa sekä tapahtumissa. Ravintola kattaa tilaisuuksia kahdestakymmenestä jopa parin sadan henkilön tapahtumiin. Nautinnollisen sekä juhlavan ruoan ja juoman lisäksi Olkihattu tarjoaa tilat kokouksille, palavereille, häihin ja muiden juhlien viettoon.

Talviaikaan tilausravintolamme alakerrassa olevat tilat ovat oiva paikka järjestää pienimuotoisia parinkymmenen hengen juhlia sekä tilaisuuksia. Heinäseipäillä koristeltu baari on tunnelmallinen tila illanviettoon, jossa voidaan järjestää myös tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa. Takkahuoneessa voit rennosti nauttia juomista ja navetan tunnelmasta takkatulen roihutessa. Vanhaan siiloon rakennettuun saunaan mahtuu jopa 12 henkeä.

Yläkerrassa oleva navetan vintti on sopiva isompiin musiikkitapahtumiin. Isojen ryhmien ruokailuihin kuten häihin, sukujuhliin unohtamatta yritystilaisuuksia. 

Säkäjärventie 204, Säkäjärvi
Puhelin: 050 307 9444
olkihattu (a) juuret.net
kotisivut

Virolahden Bunkkerimuseo

• Ryhmäruokailut •

Ryhmille tarjolla kiusaus- ja keittoruokailumahdollisuus museokahvilassa sekä elämykselliset korsupiknik tai korsukahvittelu!

Vaalimaantie 1318, Alapihlaja
Puhelin: 040 710 7339
kotisivut

Pihlajan Kestitys

• Pitopalvelu •

Pitopalvelua jo vuodesta 1989. Pitopalvelut juhliin ja tilauksesta suolaista ja makeaa.

Pihlajantie 307, Alapihlaja
Puhelin: 040 8659 158, 0400 421 118
Facebook -sivut

Pitopalvelu Saara & Co

• Pitopalvelu •

Aholanmäentie 11, Ravijoki 
Puhelin: 0400 848 610
saara.kiri (a) kymp.net

kotisivut